Lente 2022 bij de Bok

De lente is begonnen en hoe! De eerste week gelijk een strak blauwe lucht met stralende zon, heerlijk toch? Wat kun je tijdens het lente seizoen bij de Bok verwachten?

Carnavalsmunt & Straotparade

Na 2 jaar konden we eindelijk weer Carnavallen (met z’n allen) en wat was het weer een feest als vanouds. Voor het eerst zal dit jaar de straotparade tijdens de halfvastenviering plaatsvinden i.p.v. een paar weken vooraf de Carnaval. Dus noteer in je agenda:

ZONDAG 27 MAART STRAOTPARADE 2022

Heb je nog Hamse Bok consumptiemunten over van de Carnaval? Deze zijn de komende weken tot uiterlijk 27 Maart nog in te leveren voor consumpties in het café. Deze bedragen een waarde van € 2,50 per hele munt en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Lunch & Terras

Sinds de zomer van 2021 zijn we ook geopend met een heerlijke Bokse Lunchkaart. Nu de zonnestraaltjes overdag weer tevoorschijn komen kun je dus ook lekker op ons tuinterras ‘s middags al komen lunchen en borrelen.

We zijn van Woensdag t/m Zaterdag vanaf 11:30 uur open. Bekijk hier onze lunchkaart > met o.a. rustieke boterhammen, club sandwiches en nog meer lekkers.

Op Zondag zit de agenda aardig vol met besloten feesten en evenementen, waardoor we waarschijnlijk in het zomerseizoen pas weer echt op zondag open zijn met Hamse Hapas & Zondag Bokken.

Lentebock en DAT in real life

Met het zonnige weer en lenteseizoen komt de Brand Lentebock weer op de Brand Seizoenstap. “In iedere slok Brand Lentebock proef je het begin van een mooi nieuw seizoen. Gebrouwen met een bijzondere blend van gebrande moutsoorten en vergist met een bovengist, wordt dit geweldige gezelschapsbier fruitig en heerlijk fris. Voor dat laatste mag je de Saazer hop bedanken. Heerlijk die lente!”

ZATERDAG 14 MEI DAT-IRL

Na 14 succesvolle Drinking Apart Together livestreams ontvangen Frank & Ferry jullie weer graag “In Real Life” ! Maar het concept van de inmiddels regionaal beruchte DAT-proeverijen gooien we uiteraard niet zomaar in de prullenbak. We gaan deze zaterdag net zoals tijdens de livestreams met de Biermannen 6 lekkere speciaalbieren proeven met bijpassende bokse hapjes, voor de eerste “IRL-editie” zal dit bij de Opener Brouwerij ‘t Veepad zijn.

Meer informatie volgt snel, maar noteer de datum alvast in je agenda, want het beloofd een heerlijke dag te worden!

WISSELBIEREN

Naast de Lentebock op de seizoenstap hebben we momenteel de meeste speciaalbieren van ons vaste assortiment weer op fles tap. Daarnaast voeren we elke 2-4 weken een nieuwe wisseltap. Momenteel vloeit daar de Lagunitas Hazy Wonder uit en daarna gaan we verder met de Kompaan Levensgenieter.

Tussendoor voeren we op de wisselfles diverse specials van onze bekende micro-brouwerijen.
Bekijk hier de Speciaalbier kaart >

Save the Date

  • 27-03-’22 | Straotparade 2022 Dongen en laatste inlevermoment Carnavalsmunt
  • 26-04-’22 | Kingsnight
  • 14-05-’22 | DAT-IRL bij Opener
  • 8 t/m 10 juli ’22 | Zomercarnaval 2022
  • 15-07-’22 | Proef Dongen, Park Vredeoord