Zomercarnaval 2024

Zaterdag 22 en zondag 23 juni trappen we zomer weer af met ons jaarlijkse tuinfeestje.

Dit jaar valt de vrijdag van het zomercarnavalsweekend samen met de tweede wedstrijd van het Nederlands elftal op het Europees Kampioenschap. Daardoor ziet het weekend er dit jaar iets anders uit, namelijk nog toegankelijker (geen entreetickets) en alleen op zaterdag en zondag.

16:00 uur open
met nice&groovy live on vinyl

We starten de middag met heerlijke groovy en zomerse platen vanaf de draaitafels. Er zijn ook genoeg zit- en loungeplekjes om lekker een hapje te eten (uitgebreidere kaart dan voorgaande jaren). En je kunt dus vrij binnen lopen wanneer je wilt.

17:00 – 20:00 uur
dansen en meezingen op verzoekjes met live Piano show KeyZ

Van liedjes uit de huidige top 40 tot de echte 80’s sound.. niks is deze muziekfreaks te gek! Door hun muzikaliteit en “boeren nuchterheid” weet dit trio van elk nummer een muzikale belevenis te maken en spelen ze ook op verzoek.

20:00 – 23:00 uur
dansen met Fuel for Dancing live on vinyl

De vinyl lovers gooien wat ruigere platen op de draaitafel, meer housebeats en meer volume zullen er voor zorgen dan niemand meer stil kan blijven staan als de zon langzaam achter de bosjes wegzakt. Zoals de naam al doet vermoeden hebben zij de juiste brandstof in huis om iedereen aan ‘t dansen te krijgen!

Zaterdagnacht 22 juni

Na 23:00 uur stopt de live muziek buiten en kun je binnen helemaal uit je plaat gaan.

Grote Bok Boks Feest
DJ Duo Nikos&Yorick draaien Boks Carnaval en feest, oftewel de echt hits van de laatste jaren, maar ook geile guilty pleasures uit de 90’s en 00’s. De twee vullen elkaar naadloos aan, Nikos gooit graag ook wat dansbare discoplaatjes het café in, waar Yorick meer van de horny zero’s house is. Van alles wat en voor iedereen wat wils dus!

Kleine Bok Karaoke Café
We kunnen er al bijna niet meer onderuit, en wegwijsbordjes zijn niet meer nodig. Zoals al meerdere jaren een hit, wordt de kleine bok afgesloten om lekker met je favoriete plaat door de karaoke microfoon mee te blèren.

Buiten Silentdisco
Omdat het buiten ook nog lekker is, maar we wat stiller zijn voor de buren, kun je daar nog steeds stiekem dansen met de silentd disco headphones. Let op, voor deze headphones wordt wel een borg gevraagd deze avond!

Sunny Sunday met Hamse Hapas

Vanaf 14:00 uur is het tuinhek weer open om lekker te komen genieten van een Sunny Sunday. De weergoden voorspellen de zonnigste dag van het weekend, dus vergeet je niet in te smeren.
Bestel een lekkere bucket speciaalbier, despo’s of één van de ijskoude slush-cocktails en geniet van het lekkere weer, heerlijke vinyl plaatjes en lekkere hapjes.

Vandaag wordt de zomercarnavalskaart aangevuld met diverse Hamse Hapas. De Bokse keukenbrigade heeft weer wat zomerse specials die terug gaan komen op de zonnige zondag bokken dagen in de zomervakantie.

14:30 uur kindermiddag
met BibbedieBabbedieBand

Deze middag kunnen de kleine bokjes en geitjes komen spelen en dansen. Speciaal voor hun hebben we de BibbedieBabbedieBand! Zij spelen alle Disney liedjes op hun ukulele en vragen de kinderen om mee te zingen dansen.

17:00 uur live vinyl show
ROMPA & BOBBY LOVESTACKS

Aan het eind van de middag komen deze twee vinyl lovers hun funky zomerse strandplaatjes draaien. Een wereldreis aan muziek, van disco, boogie tot groove, funk en soulful summer. Heerlijk met je bek in ‘t zonnetje genieten van lekkere plaatjes, lekker een hapje eten, cocktails of fris biertje… wat wil je nog meer?

21:00 uur
DJ Tibbe on SilentD
Als afsluiter van het weekend topt onze Resident Tibbe nog even af met de foutste feesthits op je Siltentd Disco headphone, dit is de laatste twee jaar de meest geniale stiekeme party geweest #bijzijnismeemaken.