zomerquiz

ZomerQuiz 2016

Na de succesvolle MuziekPubBingoQuiz in Maart hebben we weer een nieuwe mooie Pubquiz klaar staan: de Bokse ZomerQuiz 2016! En naast de ZomerQuiz wordt ook de winnaar van de Kwaremont Fiets bekend gemaakt!

Waar de vorige quiz met name de muziek kennis werd getest, heeft het thema dit maal betrekking op de Zomer 2016. Een wat breder thema, maar des te groter is de benodigde kennis! We hebben weer een geheel zelf gemaakte Bokse Quiz met Quizmaster Denniz. Voor deze avond vragen wij inschrijving per team van 6 personen, ben er snel bij, want vol=vol! We strijden om de alom gewilde roem en natuurlijk nog hele mooie prijzen deze avond. We starten naar schatting om 21:30 uur, de definitieve tijd volgt later nog.

1e plaats muziekpubbingoquiz
De Heren van het goede leven wisten hun befaamde Bokse PubQuiz-kennis wederom uit te buiten en legden beslag op de eerste plaats tijdens de MuziekPubBingoQuiz, zullen zij de 1e plaats weer kunnen prolongeren?

Uitreiking Kwaremont Fiets

Naast de prijzen van de Zomerquiz 2016 wordt deze avond ook de winnaar van de felbegeerde Kwaremont Fiets uit de Grabbelton geloot! Dus heb je nog een stempelkaart thuis, stempel ‘m dan vòòr 2 September vol en lever ‘m in om mee te spelen voor de Retro Fiets. De stempelactie voor één gratis Kwaremont bier blijft doorgaan tot eind 2016.

kwaremont fiets

Inschrijven ZomerQuiz 2016

INSCHRIJVINGEN VOL; HET IS NIET MEER MOGELIJK IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ZOMERQUIZ!